Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампони предна стабилизираща щанга

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тампони предна стабилизираща щанга

Здравейте колеги, налага ми се да сменя тампоните на предна стабилизираща щанга, обаче в сайтовете гледам тампоните са с различни размери, моля някой ако знае точния размер да помогне. Колата е 156 sw 1,9 jtdm 140 hp. 2005г.

Първоначално публикувано от 1nSatiable Покажи съобщение
    Здравейте колеги, налага ми се да сменя тампоните на предна стабилизираща щанга, обаче в сайтовете гледам тампоните са с различни размери, моля някой ако знае точния размер да помогне. Колата е 156 sw 1,9 jtdm 140 hp. 2005г.
    Някои слагат ладови тампони и казват, че са ОК. Аз съм слагал от Ланчия с диаметър 18мм. Не съм много впечатлен. Ако някой ти предложи оригинални - лъже те. Слагай 18мми ги смажи с медна грес

Comment

Най-добре да си я измериш сам на някой канал, вземи един шублер и виж колко е. Ако можеш без канал още по-добре

Comment

Първоначално публикувано от 1nSatiable Покажи съобщение
        Има няколко теми по въпроса ти!
        Потърси ги, ще си помогнеш много!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Мисля си,че ако ги прочете,ще има още повече въпроси...
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Working...
          X